Mijn motto is simpel: De enige manier om een machine te polijsten is door het zelf op te poetsen!

De polijstmachine in kwestie is een gloednieuwe machine genaamd de Kona Polishing Machine met een 12.000 watt motor. De motor heeft een 12.000 RPM. U hoeft zich geen zorgen te maken dat het luidruchtig is omdat het is ontworpen om te draaien op een van de meest stille motordrives rond! Er zijn slechts een paar dingen die je moet weten over de Kona Polishing Machine.

Deze machine is een grote hit met polijsten liefhebbers over de hele wereld en het gaat blijven een voor een zeer lange tijd te komen. De Kona heeft veel prijzen gewonnen, zoals een goud voor design op de Poolse Wereldconventie 2013 en een brons voor beste overall in de Poolse werkplaats aan het einde van 20

Mijn vader vertelde me altijd dat het nooit te vroeg is om te leren, en het voelt altijd geweldig als je begint te poetsen. Vandaag zal ik bespreken polijsten met de volgende artikelen.

Vandaag zal ik praten over de poolse machine in mijn huis, een Poetswinkel. Ik werk al enige tijd met deze machine. Deze machine is een essentieel onderdeel van mijn dagelijks leven. Ik kocht het net vorig jaar, toen ik besloot om te gaan in huis verbetering. Ik kocht de machine op een budget en nu ben ik het maken van wat geld te doen. Zo ben ik begonnen. Deze machine is een geweldige plek om te beginnen voor iedereen die wil leren hoe te polijsten en leren hoe je een goede investering te maken. Ik wilde de machine te krijgen, zodat ik een idee kon krijgen van wat het allemaal over ging.